Noutati: MASURI DE SIGURANTA SI PROTECTIE DUPA ELIMINAREA STARII DE ALERTA

 

Măsurile de protecție care se aplică la nivelul Clinicii Napomedica în perioada următoare se referă la:

  • Purtarea corespunzătoare a măștii de protecție în interiorul Clinicii. Măsura este valabilă pentru toți pacienții, indiferent că se prezintă în clinica sau punct de recoltare.
  • Menținerea triajului epidemiologic prin filtre telefonice pentru efectuarea programărilor. Filtrul se face telefonic pentru identificarea pacienților depistați pozitiv pentru infecție cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) în ultimele 7 zile sau expuși la risc de infecție.

      Pentru a spori gradul de siguranță și din dorința de a minimiza orice risc, dincolo de aceste măsuri, vom păstra în perioada următoare o serie de reglementări care vizează personalul medical. Astfel, în funcție de gradul de expunere la risc, personalul este echipat corespunzător activității desfășurate. De asemenea, continuăm să punem accent pe igienizarea riguroasă și dezinfectarea periodică a spațiilor interioare din clinica si punct de recoltare.

       În ultimii doi ani, am reușit să depășim împreună provocările aduse de pandemie, printr-un efort comun. În continuare, avem nevoie să acționăm cu grijă, înțelegere și responsabilitate. Respectarea măsurilor de protecție la nivelul unităților medicale și aplicarea unor reguli de bază precum dezinfectarea mâinilor, evitarea spațiilor aglomerate și izolarea în cazul manifestării unor simptome specifice reprezintă o formă de respect față de noi înșine și față de cei din jur.