Noutati: PROTOCOL PENTRU ACCESUL IN CLINICA AL PACIENTILOR

 

Dragi pacienți,

Pentru a asigura serviciile medicale în condiții de SIGURANȚĂ MAXIMĂ în timpul epidemiei de SARS-COV-2 am organizat următorul protocol intern în cadrul clinicii NAPOMEDICA, pe care vă rugăm să îl respectați.

Triajul corect al pacienților se face din momentul programării pacienților, telefonic sau online, ocazie cu care vi se va adresa un set de întrebări pentru identificarea riscului de a prezența o infecție acută.

Vă rugăm, de asemenea să ne informați dacă în perioada dintre programarea telefonică și prezentarea propriu-zisă în clinică survin vreunul din elementele chestionate.

PROTOCOLUL PENTRU ACCESUL ÎN CLINICĂ AL PACIENȚILOR ȘI A ÎNSOȚITORULUI:

· Vă rugăm să intrați neînsoțiti; nu se vor face excepții decât pentru pacientii care au nevoie de asistență, caz în care se va permite accesul încă unei persoane; Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și vă rugăm să înțelegeți că aceste măsuri sunt pentru siguranța dumneavoastră, a celorlalti pacienti și a personalului;

· Este permisă staționarea în sălile de așteptare  numai dacă se respectă distanța de 2 metri între acestea. In intervalele aglomerate va rugam sa asteptati in afara clinicii evitand formarea unui grup de persoane in fata clinicii. Si in acest caz pastrati distanta de 2 metri intre persoane.

. Va rugam sa va pregatiti buletinul si biletele de trimitere astfel incat timpul de stationare la receptie sa fie cat mai scurt.

· Ștergerea tălpilor încălțărilor pe un covor dezinfectant.

· Se înregistrează, de către un membru al personalului temperatura cu ajutorul unui termometru digital de frunte non-contact. Nu este permisa intrarea in clinica a persoanelor cu temperatura peste 37,3 grade.

· Purtarea măștii faciale de către pacient și însoțitor este obligatorie! Mască facială personală TREBUIE SA ACOPERE NASUL SI GURA.

· Se dezinfectează mâinile, folosind soluție hidroalcoolică minim 20 secunde, din dispenserele puse la dispoziția lor la intrarea în clinica si in cabinetele medicale.

Se completează un set de documente înainte de consult:

a. Chestionar privind starea de sănătate a pacientului si acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

b. Formular de consimțământ informat.

. Intre ora 12.30-13.00 clinica va fi inchisa pentru dezinfectie.

Vom face toate eforturile să respectăm orarul programărilor si sa asiguram un timp minim necesar între consulturi pentru a se efectua manevrele de curățenie, dezinfecție și aerisire a sălii de așteptare și a cabinetelor.

           Vă mulțumim pentru înțelegere!