Noutati: SUSPENDARE TEMPORARA ACTIVITATE

              

 SUSPENDARE TEMPORARA ACTIVITATE

 

 

       Având în vedere starea de urgenţă declarată si noile restrictii impuse :

                 ORDONANTA MILITARA NR 2/2020

Incepand cu data de 24 martie 2020 se suspenda internarile pentru interventii chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti care nu reprezinta urgente si care pot fi reprogramate.

       De asemenea, se suspenda consultatiile programate si programabile in structurile ambulatorii ale spitalelor publice si private si in cabinetele de stomatologie.

vă informăm că am luat decizia de a suspenda temporar activitatea clinicii. Clinica Napomedica nu este unitate de urgenta, ci are in structura cabinete medicale de specialitate ambulatorii.

       In situaţia actuală am decis să luăm cu responsabilitate această măsură pentru a minimiza riscul de răspândire a coronavirusului.

       Întrucât trăim într-o perioadă fără precedent, credem că este ceea ce trebuie să facem.  Să ne protejăm pacientii, echipa și medicii colaboratori. Protectia pe care o avem nu este conforma cu cerintele in cazul COVID-19. Nu exista echipamente de protectie adecvate necesare actului medical ! Stocurile de materiale SUNT EPUIZATE la distribuitorii de produse medicale.

       Din cauza incertitudinilor cauzate de pandemie nu suntem siguri când vom fi în măsură să ne reluăm activitatea, dar va fi anuntata tot prin intermediul retelelor de socializare sau telefonic.

       Să privim cu încredere spre viitor și să sperăm că vom putea reveni din aceasta perioada dificila cu toții mai puternici.
       Aveţi grijă de dumneavoastra și respectaţi îndrumările si indicaţiile autorităţilor precum si regulile de igienă pentru a ne asigura că vom putea reveni la normal în cel mai scurt timp posibil.

Sperăm să ne vedem din nou cât mai curând!

Echipa NAPOMEDICA